1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Done Ts max connections

Discussion in 'Other' started by Bennyboy1695, Jan 12, 2016.

  1. Bennyboy1695

    Bennyboy1695 Well-Known Member

    Messages:
    1,888
    Likes Received:
    498
    Local Time:
    8:21 PM
    I just connected to the ts server and then timed out and couldn't join back because it said i had max number of connections already on the server. Why has it been made so that we can't connect with more then one connection ? This makes it really annoying for people that are timing out often :p
     
  2. Slind

    Slind Founder

    Messages:
    8,332
    Likes Received:
    3,018
    Local Time:
    9:21 PM
    I highly doubt that anything was changed. Are you sure that you didn't disconnect a few times and had like 5 instances still on ts that take some time to time out?
     
  3. Bennyboy1695

    Bennyboy1695 Well-Known Member

    Messages:
    1,888
    Likes Received:
    498
    Local Time:
    8:21 PM
    No it was one still connected, timed out and couldnt reconnect until my timed out user had left
     
  4. M1NN10N

    M1NN10N Well-Known Member

    Messages:
    181
    Likes Received:
    59
    Local Time:
    3:21 PM
    I have also noticed that I can not have two client connections at the same time. this has been changed as it used to allow it.
     
  5. SirWill

    SirWill Founder

    Messages:
    12,298
    Likes Received:
    3,708
    Local Time:
    9:21 PM
    I changed it now to max 2 connections. Although we haven't changed anything there.
     
  6. LucidTheStick

    LucidTheStick Well-Known Member

    Messages:
    3,143
    Likes Received:
    1,327
    Local Time:
    3:21 PM
    I think they are confused as they use to bypass the limit based on rank.

    Thank SW
     

Share This Page