1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Info Automatic Farmworld Resets

Discussion in 'Announcements' started by Slind, Aug 28, 2015.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. CraftierUD

    CraftierUD Craft

    Messages:
    67
    Likes Received:
    22
    Local Time:
    11:04 AM
    BevosTechPack (very new i know)

    im wondering if all the planets have a reset date due too a message from a chest i placed on the moon but others say they don't, i would like to know before my luna base turns up missing
     
  2. johnfg10

    johnfg10 Well-Known Member

    Messages:
    2,430
    Likes Received:
    200
    Local Time:
    7:04 PM
    they wont reset
     
  3. Phantasm23

    Phantasm23 Well-Known Member

    Messages:
    10
    Likes Received:
    2
    Local Time:
    4:34 AM
    Is there a reset schedule for the Project Ozone 2 dimensions?
    • Aether II
    • Erebus
    • Any other...?
    Quest book requires tasks within them that may prove impossible without regular reset....?
     
  4. bigbluu722

    bigbluu722 Well-Known Member

    Messages:
    827
    Likes Received:
    276
    Local Time:
    2:04 PM
    Would be nice to see Aether reset as once the dungeons are raided, you can't get any special loot from bosses.
    -V
     
  5. Phantasm23

    Phantasm23 Well-Known Member

    Messages:
    10
    Likes Received:
    2
    Local Time:
    4:34 AM
    Oh... I knew there were other secondary dimensions for Project Ozone 2.
    • Galacticraft worlds
    • Deep Dark
    • ... more?
     
  6. LucidTheStick

    LucidTheStick Well-Known Member

    Messages:
    3,144
    Likes Received:
    1,336
    Local Time:
    2:04 PM
    Please open a support thread for any issues.
     
  7. Fracknoid

    Fracknoid Well-Known Member

    Messages:
    74
    Likes Received:
    11
    Local Time:
    2:04 PM
    Does this include the Outer Lands (Thaumcraft)?
     
  8. cstalker

    cstalker Well-Known Member

    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Local Time:
    1:04 PM
    So do you guy still do this? if so then why has the end not been reset for the last 2 weeks and the monthly didn't happen on the first on the bevos Tech server. Is there special rules for this server that is not in the OP?
     
  9. Mouro

    Mouro Well-Known Member

    Messages:
    1,583
    Likes Received:
    325
    Local Time:
    7:04 PM
    If you have issues about the worlds not beeing reseted please create a new post on the Support Area. The Announcements is not the place for that.
     
    Fracknoid likes this.
  10. neevale

    neevale Well-Known Member

    Messages:
    24
    Likes Received:
    1
    Local Time:
    12:04 PM
    we should also be resetting the thaumcraft eldritch dimension. in direwolf20 node 2 its empty and someone quarried half of it. because of this you enter a portal and fall into the void. it didn't get reset on the 1st so I thought id check here and saw it not on the list.
     
    Rohen likes this.
  11. dragonthehunter1

    dragonthehunter1 New Member

    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Local Time:
    3:04 PM
    Do the space stations get reset in B-team?
     
  12. BookerTheGeek

    BookerTheGeek Well-Known Member

    Messages:
    3,053
    Likes Received:
    995
    Local Time:
    11:04 AM
    No
     
  13. dragonthehunter1

    dragonthehunter1 New Member

    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Local Time:
    3:04 PM
    Good to know thanks
     
  14. tractoid

    tractoid Ex-Staff

    Messages:
    284
    Likes Received:
    84
    Local Time:
    10:04 AM
    What are the chances of adding Runic Dungeons to the reset list?
     
  15. Rekalty

    Rekalty Well-Known Member

    Messages:
    102
    Likes Received:
    34
    Local Time:
    8:04 PM
    I don't see Aroma1997's Dimensional World / Mining World being listed, but I assume it resets monthly as well?
     
  16. agbfygl

    agbfygl I am Sleight of Mind.

    Messages:
    6
    Likes Received:
    1
    Local Time:
    1:04 PM
    What about ae2 Spacial Storage, for the packs that have that? I once lost a few things in sky factory 2.5, but the losses weren't too bad. We had stored the drive inside itself after making a few ways to get into the drive, all the entrances worked up until the reset time. After that, all our methods of entry stopped working and the drive was still inside itself, so we couldn't recover it.
     
  17. Aidoneus

    Aidoneus Administrator

    Messages:
    2,712
    Likes Received:
    1,191
    Local Time:
    12:04 PM
    Those don't reset. I don't like using the cells because they have been known to be buggy. I wouldn't use them to begin with
     
  18. agbfygl

    agbfygl I am Sleight of Mind.

    Messages:
    6
    Likes Received:
    1
    Local Time:
    1:04 PM
    The reason we had kept the cell inside itself was mainly for security purposes, but after what happened I guess I should always keep the cell outside itself. That would make sure we always have the cell, and prevents a paradox from happening
     
  19. Necatisej

    Necatisej Well-Known Member

    Messages:
    43
    Likes Received:
    9
    Local Time:
    8:04 PM
    this sounds good.
     
  20. Loger2no

    Loger2no Well-Known Member

    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Local Time:
    10:04 PM
    what time is the first restart time of the day?
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page