1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Done Did gold chunkloader can only be use by donator

Discussion in 'Sky Factory 3' started by pplkn, Feb 23, 2019.

  1. pplkn

    pplkn New Member

    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Local Time:
    10:03 AM
    Skyfactory 3:
    Skyfactory 3 Node 4
    So I see that now gold chunkloader can also be used by non-donator but when I try I get" your chunkloader limit(0 available,1 need)"

    Edit: I already check for /cm list own and also have 400000 chunkloader-ticket
     
    Last edited: Feb 23, 2019
  2. ggkhs

    ggkhs Guest

    Hey, could you try using the command "/cm list pplkn" and tell me with what it comes up?
    - ggkhs
     
  3. pplkn

    pplkn New Member

    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Local Time:
    10:03 AM
    No chunkloaders matching criteria found
     
  4. ggkhs

    ggkhs Guest

    And the issue is only happening with gold chunkloader right? If you place an iron chunkloader is it working as intended?
     
  5. pplkn

    pplkn New Member

    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Local Time:
    10:03 AM
    I not sure did it work but it says that it successful use with green message not error message like gold-block
     
  6. ggkhs

    ggkhs Guest

    Sorry for the late response, i am trying to figure out a solution to the issue. Would you be able to place 1 iron chunk loader down, activate it and then run the "/cm list own" command again and inform me of what came up? Thank you.
     
  7. pplkn

    pplkn New Member

    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Local Time:
    10:03 AM
    pplkn chunk loaders list(1/1)

    Iron - 1 - world:1xxx,64,-2xxx - true
     
  8. ggkhs

    ggkhs Guest

    Now try placing your gold chunk loader down again, and activate the 1x1 function of it and tell me if you get an error.
     
  9. pplkn

    pplkn New Member

    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Local Time:
    10:03 AM
    Yeah it still says "You have reach chunkloader limit"
     
  10. ggkhs

    ggkhs Guest

    Try placing a second iron one at a different chunk, activate it and run "/cm list own" again.
    [doublepost=1550934726,1550931713][/doublepost]After instructing the player with the above steps in case he fixes the issue and none of them worked i went ahead and joined the server.
    After asking permission and joining his island to do some tests myself i found out that the gold chunk loaders wouldn't work for me either. I tried the following :
    • Placing iron chunk loader to update the area.
    • Choose different chunks for the loaders both iron and gold.
    • Choose different sizes 1x1,3x3.
    • Went to nether to test the gold chunk loader again.
    • Player relogin multiple times to try and it appear to make no difference.
    None of the above made any difference whatsoever to the issue of the gold chunk loader not working. The error i received every time i tried to activate them was "Chunk loader limit reached (Needed 1 available 0)"
    While in the same time i was able to load 3x3 Iron chunk loaders with no issues.
    I would like to add that i am a patron 2 so i shouldn't have any issue placing and activating a gold loader.

    Will go ahead and tag the administrator team, as it is beyond my power to solve this issue. Please be patient as their workload is usually heavy
    @Administrator

    Assisted by HanoverFist69

    I apologize for any inconvenience the issue caused.
    Have a nice day and a wonderful time on MyM.
     
    LadyRen13 likes this.
  11. SirWill

    SirWill Founder

    Messages:
    11,842
    Likes Received:
    3,424
    Local Time:
    5:03 AM
    Fixed with the next restart.
     

Share This Page