1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Done Getting error when trying to install.

Discussion in 'Regrowth' started by sheraveno, Nov 28, 2018.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. sheraveno

    sheraveno New Member

    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Local Time:
    5:02 AM
    When I try to install Regrowth on my new hard drive, I get:
    To report this error, please provide:

    java.io.IOException: 1 file(s) could not be downloaded. Please retry the failed downloads by relaunching the modpack and make sure that your internet connection is stable by disabling downloads, videos, streams.. In case it is still failing after a few trys please contact support at: mym.li/support
    at com.skcraft.launcher.install.HttpDownloader.execute(HttpDownloader.java:158)
    at com.skcraft.launcher.install.Installer.download(Installer.java:46)
    at com.skcraft.launcher.update.Updater.update(Updater.java:178)
    at com.skcraft.launcher.update.Updater.call(Updater.java:95)
    at com.skcraft.launcher.update.Updater.call(Updater.java:38)
    at java.util.concurrent.FutureTask.run(Unknown Source)
    at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor.runWorker(Unknown Source)
    at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$Worker.run(Unknown Source)
    at java.lang.Thread.run(Unknown Source)
    I have tried several times and get the same error with others as well
     
  2. SirWill

    SirWill Founder

    Messages:
    11,627
    Likes Received:
    3,168
    Local Time:
    11:02 AM
    Start the modpack and see which mod is missing.
     
  3. GreyWolf11

    GreyWolf11 Former Staffer

    Messages:
    789
    Likes Received:
    807
    Local Time:
    5:02 AM
    Closing this out as its been nearly a month without any response.
    Happy Holidays!
    ~Grey
     
  4. bartdlr

    bartdlr Well-Known Member

    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Local Time:
    11:02 AM
    Hey i see this topic has been closed without a solution, but i have the same problem when i try to startup regrowth.
    The extra info i can get is that it is my viruskiller (avast) blocking a url:mal and i think avast blocks it when trying to download carpenters blocks (not sure here, only saw it briefly in the console logging.). The url that avast blocks is

    http : / / update.mym.li/regrowth/objects/30/be/30bect32accdead87d7302770b77e294a94c7f54

    I have Been googling this for a while and i cant seem to find a solution except that this was also reported on the avast forum by themba3 and avast stated that they fixed something, removed domain (problably from there url:mal list) but there was no follow up on that topic nor a confirmation that it works.

    I hope this can give you guys more insight in this problem with wich you can solve my problem with launching?

    Kind regards
    Larry
     
  5. SirWill

    SirWill Founder

    Messages:
    11,627
    Likes Received:
    3,168
    Local Time:
    11:02 AM
    There is nothing we can do. Avast needs to fix their false positive and you should be able to whitelist it.
     
  6. bartdlr

    bartdlr Well-Known Member

    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Local Time:
    11:02 AM
    Thank you for the quick reply.
    Is there someone who follows this up with avast? Because in the thread on the avast forum they told that they removed the domain name.

    Regards Larry
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page