1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Note: All passwords have been invalidated, please use Lost Password to create a new password. More info...
    Dismiss Notice

Done Is Agrarian skies dead?

Discussion in 'Agrarian Skies 2' started by MisterRilik, Jul 11, 2022.

  1. MisterRilik

    MisterRilik Well-Known Member

    Messages:
    46
    Likes Received:
    7
    Local Time:
    1:36 PM
    I logged in with some friends, and there's no quests or anything, not sure what I'm missing
     
  2. LordEreh

    LordEreh There are only 2 Patron Tier 3

    Messages:
    1,224
    Likes Received:
    643
    Local Time:
    7:36 PM
    Ummm... briefness whats happening narrows the possible ways to help you.
    Did you create new island with /is create? Invited friends with /is invite [player]?
    Maybe /is restart is needed to start from sratch if you ever playes AS2 earlier on MyM.
     
  3. MisterRilik

    MisterRilik Well-Known Member

    Messages:
    46
    Likes Received:
    7
    Local Time:
    1:36 PM
    Sorry, I wasn't very specific, I logged in with friends, restarted island to start fresh with them, I invited them to my island through the /island menu
     
  4. LordEreh

    LordEreh There are only 2 Patron Tier 3

    Messages:
    1,224
    Likes Received:
    643
    Local Time:
    7:36 PM
    And i hope you go to your island using /island home or /island spawn? Sometimes island dont reset properly so u need to "restart" it again
     
  5. MisterRilik

    MisterRilik Well-Known Member

    Messages:
    46
    Likes Received:
    7
    Local Time:
    1:36 PM
    Yeah I've had that happen before, I've tried restarting again as well
     
  6. Willfon

    Willfon Senior Moderator

    Messages:
    546
    Likes Received:
    134
    Local Time:
    7:36 PM
    Code:
    /ekit beginner
    Thats the command you have to run. That give you a questbook.
     
    SovereignEternal likes this.
  7. MisterRilik

    MisterRilik Well-Known Member

    Messages:
    46
    Likes Received:
    7
    Local Time:
    1:36 PM
    I have questbook hotkeyed, it's just empty when I open it
     
  8. Aidoneus

    Aidoneus Administrator

    Messages:
    3,651
    Likes Received:
    1,776
    Local Time:
    11:36 AM

Share This Page