1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Done no island in kappa mod

Discussion in 'Project Ozone 2' started by supermagister18, Mar 24, 2018.

  1. supermagister18

    supermagister18 Active Member

    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Local Time:
    9:36 PM
    hi

    when I connect to the server kappa mod po2, I fall into the void because I have no island, all the command does not work :banghead:

    sorry for the fault (I use google translation):)
     
  2. wyndman

    wyndman Consultant

    Messages:
    4,002
    Likes Received:
    1,988
    Local Time:
    3:36 PM
    Bon Soir Mon Ami! Did you try /is create as it doesn't look like you previously had an island.

    Or..

    As-vous essayé /is create?
     
  3. supermagister18

    supermagister18 Active Member

    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Local Time:
    9:36 PM
    since my first login the command does not work so no I do not have the Island
    please watch it
     
  4. Skyscape_

    Skyscape_ Well-Known Member

    Messages:
    5
    Likes Received:
    16
    Local Time:
    8:36 PM
    As-tu accepté les règles? Si tu tapes /acceptrules tu pourras utiliser les autres commandes.

    (for others: Have you accepted the rules? If you type /acceptrules you will be able to use the other commands)
     
    Last edited: Mar 25, 2018
  5. supermagister18

    supermagister18 Active Member

    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Local Time:
    9:36 PM
    la commande /rules et /acceprules ne marche pas non plus
    [doublepost=1522149579,1522074956][/doublepost]la video daylimotion etant buguee je suis obliger de mettre le mot de passe suivant:
    why?
     
  6. Fireforce

    Fireforce Patron Tier 3

    Messages:
    475
    Likes Received:
    113
    Local Time:
    9:36 PM
    Hmm try /is reset or /is restart i dont rember wich one
    Have u also tried to force hard update the pack
     
  7. supermagister18

    supermagister18 Active Member

    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Local Time:
    9:36 PM
    dosn't work
     
  8. SirWill

    SirWill Founder

    Messages:
    12,187
    Likes Received:
    3,662
    Local Time:
    9:36 PM
    You should be able to create a island now by running /is create
     

Share This Page