1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Implemented Option to not route back to HUB when server restart occurs.

Discussion in 'Suggestions and Feedback' started by sacrificer101, May 26, 2020.

  1. sacrificer101

    sacrificer101 Active Member

    Messages:
    1
    Likes Received:
    1
    Local Time:
    5:12 AM
    tldr:
    Is there an option to toggle so that Players don't get rerouted to HUB whenever there is a server restart or
    get rerouted whilst joining a restarting server?


    Whenever i get rerouted on HUB my whole PC freezes and need to do a hard restart. Also all blocks were
    transparent in the hub (did some googling, seems to be Optifine problem), so would like to know if theres a way to avoid HUB at all.
     
    IsHayden likes this.
  2. Column01

    Column01 Well-Known Member

    Messages:
    991
    Likes Received:
    404
    Local Time:
    5:12 PM
    There is currently no way to avoid being sent to the hub on server restart other than logging out before the 30 second warning timer is up.
     
  3. jordanbr13

    jordanbr13 Patron Tier 3

    Messages:
    14
    Likes Received:
    4
    Local Time:
    5:12 PM
    This would be nice...
     
  4. deepcage

    deepcage FEAR THE PINK PANTHAR! Patron Tier 3

    Messages:
    810
    Likes Received:
    405
    Local Time:
    11:12 PM
    Getting kicked back to the HUB has been an issue for years now. Sometimes it works, but a lot of players experience crashes and freezes. Best ways to avoid this are to not use Optifine or logout before the server restarts, but ye, some kind of option would be nice. maybe even a mod.
     
  5. IsHayden

    IsHayden Patron Tier 2

    Messages:
    150
    Likes Received:
    13
    Local Time:
    2:12 PM
    I wonder if you could use some macro to disconnect when the message appears if the client log has some API; assuming it breaks no server rules of course.
     
  6. SirWill

    SirWill Founder

    Messages:
    11,846
    Likes Received:
    3,430
    Local Time:
    11:12 PM
    Shouldn't be too difficult to implement.
     
  7. SirWill

    SirWill Founder

    Messages:
    11,846
    Likes Received:
    3,430
    Local Time:
    11:12 PM
    Which modpacks are currently causing issues with the move to hub for everyone? I can then blacklist the servers with the modpack.
     
  8. IsHayden

    IsHayden Patron Tier 2

    Messages:
    150
    Likes Received:
    13
    Local Time:
    2:12 PM
    Optifine is the primary issue-causer. It makes the hub fail to load in properly, I can get a screenshot if you'd like
     
  9. SirWill

    SirWill Founder

    Messages:
    11,846
    Likes Received:
    3,430
    Local Time:
    11:12 PM
    Ah, that doesn't affect everyone then.
     

Share This Page