1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Done The game does not start

Discussion in 'Infinity Skyblock' started by TwinG__, Feb 21, 2019.

  1. TwinG__

    TwinG__ Member

    Messages:
    6
    Likes Received:
    1
    Local Time:
    4:39 PM
    Hey everyone, i need help
    When I entering to the server it does not open and the console shows me:

    Java HotSpot(TM) 64-Bit Server VM warning: ignoring option MaxPermSize=256M; support was removed in 8.0
    Java HotSpot(TM) 64-Bit Server VM warning: UseCMSCompactAtFullCollection is deprecated and will likely be removed in a future release.
    Exception in thread "main" Process ended with code: 1


    I read the forum threads on this issue and tried to make the most of what was written there. I tried to roll back the video card drivers, reinstall modpack and delete the entire folder .mineyourmind, but nothing helped.
     
  2. wyndman

    wyndman Consultant

    Messages:
    3,930
    Likes Received:
    1,923
    Local Time:
    7:39 AM
    I hate to tell you this, but you'll need to delete the pack again. What ever you are currently using is referencing a dimension that doesn't exist a clean install should fix this. You just need to delete the infinity skyblock folder and download it again using the launcher, no need to delete anything else.
     
  3. TwinG__

    TwinG__ Member

    Messages:
    6
    Likes Received:
    1
    Local Time:
    4:39 PM
    No problem, I'll try it. But it's kind of weird. Yesterday everything was fine, and today I 5-6 times reinstalled mod pack and the result is the same.
    --- Double Post Merged, Feb 21, 2019, Original Post Date: Feb 21, 2019 ---
    Tried it, didn't work.

    Added a new crash reports, just in case.
     
  4. MrsFaithfyre

    MrsFaithfyre Well-Known Member

    Messages:
    498
    Likes Received:
    197
    Local Time:
    7:39 AM
    I am experiencing the same issue.


    Server was restarting and I was looking up in NEI recipe for dispenser. Walked away and came back to crash. I've uninstalled, reinstalled as suggested above, and still no luck.
    --- Double Post Merged, Feb 21, 2019, Original Post Date: Feb 21, 2019 ---
    @TwinG__ Let me know if you figure it out I am trying whatever I can. Still unable to play. I'm going to try and log on from my husband's computer and see what happens. He logged out last night near where I was when I crashed.
     
  5. BookerTheGeek

    BookerTheGeek Well-Known Member

    Messages:
    3,057
    Likes Received:
    996
    Local Time:
    4:39 AM
    What dimension is dim27?
     
  6. MrsFaithfyre

    MrsFaithfyre Well-Known Member

    Messages:
    498
    Likes Received:
    197
    Local Time:
    7:39 AM
    @fCrash created a ticket on this because now 3 of us are experiencing it. I've run out of ideas =\
     
  7. CanadaBunny

    CanadaBunny Senior Moderator

    Messages:
    175
    Likes Received:
    107
    Local Time:
    7:39 AM
    @TwinG__ I moved you to spawn as most of that issue seems to be with the 1.7.10 server shut down giving a dimension error.
     
  8. TwinG__

    TwinG__ Member

    Messages:
    6
    Likes Received:
    1
    Local Time:
    4:39 PM
    Great, it worked, thanks for your help.
     
  9. MrsFaithfyre

    MrsFaithfyre Well-Known Member

    Messages:
    498
    Likes Received:
    197
    Local Time:
    7:39 AM
    Its temporary, or at least it was for me. I've let them know its still happening I think @CanadaBunny was referring it to someone else.

    I'm going to need another /otp.

    Thanks.
     
  10. tonalom

    tonalom Well-Known Member

    Messages:
    1,027
    Likes Received:
    523
    Local Time:
    1:39 PM
  11. TwinG__

    TwinG__ Member

    Messages:
    6
    Likes Received:
    1
    Local Time:
    4:39 PM
    Oh, there's a problem again,I can't go in either.
     
  12. tonalom

    tonalom Well-Known Member

    Messages:
    1,027
    Likes Received:
    523
    Local Time:
    1:39 PM
    A solution to the issue is being worked out, until then these disconnections might happen. I'm not currently near my computer, but perhaps another staff member will move you to spawn again.
     
  13. Column01

    Column01 Well-Known Member

    Messages:
    991
    Likes Received:
    404
    Local Time:
    7:39 AM
    This was due to our 1.7.10 proxy being changed in an effort to test things. It should be working fine now as this change was reverted. Let us know if this is not the case. Thanks!
    ~Colin
     
    BookerTheGeek and LadyRen13 like this.

Share This Page