1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Testing Required New Chunk Loader System on Regrowth, Agrarian Skies 2 and Galactic Science

Discussion in 'Server Info' started by Slind, Oct 4, 2015.

  1. Ash00182

    Ash00182 Well-Known Member

    Messages:
    1,205
    Likes Received:
    378
    Local Time:
    3:57 PM
    Applying a redstone signal like this does nothing to the chunk loader, however using the lever works.[DOUBLEPOST=1446755542][/DOUBLEPOST]

    sorry my greenshot isnt working so I had to attach the image.
     

    Attached Files:

  2. porkyhog

    porkyhog Patron Tier 1

    Messages:
    24
    Likes Received:
    0
    Local Time:
    7:57 AM
    for some reasone when i typed the number of tickets i wanted it dubble payed and i went into the negatives and i voted to day im at -30 now i was -80
     
  3. Zxirl

    Zxirl Well-Known Member

    Messages:
    481
    Likes Received:
    163
    Local Time:
    9:57 AM
    To add on this; Ash and I tried multiple different forms of applying a redstone signal. It only responds to a direct lever signal which is kind of a bummer.

    Would be nice to have it respond to all redstone signals
     
  4. Slind

    Slind Founder

    Messages:
    8,332
    Likes Received:
    3,018
    Local Time:
    4:57 PM
    yeah ok. It worked before, as I still have the test setup from before on the test server which doesn't work anymore. I'll look into it.
     
    Ash00182 and Zxirl like this.
  5. back2_reality

    back2_reality Well-Known Member

    Messages:
    32
    Likes Received:
    2
    Local Time:
    5:57 PM
    hi
    i was trying to setup the offline chunk loader ( gold block )
    when i tried to start it it says
    you reached your chunk loader limit (0 available, 1 needed)

    so i removed the iron one i had first but still say the same thing
    did i do something wrong ? (i have 361470 tickets)
     
  6. grav0r

    grav0r Patron Tier 3

    Messages:
    72
    Likes Received:
    7
    Local Time:
    4:57 PM
    Inf. Evolved Node 1:
    Sirimo has -16 available while 0 chunk loaders placed ( i post for him because he cannot sign up to the forums cos of a bug or something)
     
  7. porkyhog

    porkyhog Patron Tier 1

    Messages:
    24
    Likes Received:
    0
    Local Time:
    7:57 AM
    it happend to me it must of got it twice i have -30 now just tell him to vote it will fix it
     
  8. Snicklefritz113

    Snicklefritz113 Well-Known Member

    Messages:
    26
    Likes Received:
    5
    Local Time:
    10:57 AM
    Dear Slind,

    I am placing an iron block in Attack of the B-team server and when i right click with an empty hand on the iron block i get no gui. Any ideas or advice. Thanks for your time.

    -Snicklefritz
     
  9. Ash00182

    Ash00182 Well-Known Member

    Messages:
    1,205
    Likes Received:
    378
    Local Time:
    3:57 PM
    It seems after IE2 restart the iron chunk loader stops working and needs to be broken and replaced to work again.
     
  10. ItsNora_

    ItsNora_ Names not actually Noah Booster

    Messages:
    727
    Likes Received:
    211
    Local Time:
    3:57 PM
    Have you sneak-right clicked?
     
  11. Ash00182

    Ash00182 Well-Known Member

    Messages:
    1,205
    Likes Received:
    378
    Local Time:
    3:57 PM
    What is the donation requirments for the gold chunk loader? Im just curious. And would it be possible to add it to the shop donator tier list.

    Shop - MineYourMind 5.0
     
  12. Sirimo

    Sirimo Well-Known Member

    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Local Time:
    4:57 PM
    Hallo guys and girls,

    my chunk loader doesnt work.
    When i try to set it it says:
    "You reached your chunk loader limit (-16 available, 9 needed)"

    I already tried to replace and other simple stuff.

    At the moment i am playing at Ininity Evolved server 1.

    I need your help :-(

    Thanks!
     
  13. Nexey_

    Nexey_ New Member

    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Local Time:
    4:57 PM
    "You reached your chunk loader limit (0 available, 9 needed)"
    Nearly the same problem as above, so I can't play correctly because of the speed drawbacks of chunks around me.
     
  14. Ash00182

    Ash00182 Well-Known Member

    Messages:
    1,205
    Likes Received:
    378
    Local Time:
    3:57 PM
    I'm curious what the donation requirements are for the gold chunk loader?
     
  15. Slind

    Slind Founder

    Messages:
    8,332
    Likes Received:
    3,018
    Local Time:
    4:57 PM
    limits have been lifted, so none. Before it was t1
     
  16. Ash00182

    Ash00182 Well-Known Member

    Messages:
    1,205
    Likes Received:
    378
    Local Time:
    3:57 PM
    Ok, thanks :)
     
  17. porkyhog

    porkyhog Patron Tier 1

    Messages:
    24
    Likes Received:
    0
    Local Time:
    7:57 AM
    can you post the rate of witch gold chunckloder use tickets
     
  18. tyler489

    tyler489 Well-Known Member

    Messages:
    1,873
    Likes Received:
    202
    Local Time:
    9:57 AM
    3x normal rate when player is offline normal when online
     
  19. POPINxxCAPS

    POPINxxCAPS Active Member

    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Local Time:
    7:57 AM
    So, I have tried placing iron/gold blocks down, applying redstone signals to them, shift-clicking, normal clicking... I cannot get the GUI to show up. I am playing Agrarian Skies and my base works on chunk loaders... I need 2 chunks outside my middle island to be loaded for functionality, so this kinda breaks my base... Lol, hope it gets fixed soon!

    Edit- I also have 500k tickets so that isn't the issue.
     
  20. SirWill

    SirWill Founder

    Messages:
    12,287
    Likes Received:
    3,708
    Local Time:
    4:57 PM
    1.6.4? It's not on any 1.6.4 server yet.
     

Share This Page